charlie šola jezikov logo

individualni tečajiskupinski tečajiinštrukcijepriprava na maturo pomočpopravni izpiti cenikkontakt


Poletne jezikovne počitnice za otroke 2019

Veliko ZABAVE, veliko ANGLEŠČINE!

Jezikovne počitnice so priložnost za združitev koristnega utrjevanja angleškega jezika z nadvse prijetnim preživljanjem počitnic sredi narave. Naša profesorica angleščine, ki je dolgo poučevala v razredu, se med poletno šolo posveti vsakemu otroku posebej, kar nam omogočajo majhne skupine do največ 8 otrok. Da pa bodo otroci odnesli največ, pa mora biti učenje zabavno in za to je v Charlie šoli jezikov več kot poskrbljeno. Otroci se naučijo največ, ko se niti ne zavedajo, da se učijo!

Enotedenski program traja od ponedeljka do petka od 8-16 ure in je vsak dan drugačen. Vsak dan so na vrsti druge dejavnosti. Za prevoz otrok poskrbimo mi!

Dodatne informacije in rezervacije na tel. št.: 041 299 996

 

 


Jahanje

Otroci jahajo v jahalni šoli sredi čudovite narave. Odlična priložnost za otroke, ki se s tem športom še niso srečali, da dobijo nekaj izkušenj s tega področja! Jahanje je prijetno in vedno zelo priljubljeno doživetje pri otrocih, ki so se udeležili Poletne šole angleščine Charlie.

Jahanje v poletni šoli Charlie

 

Scavenger Hunt

Iskanje zaklada v naravi. Otroci v naravi iščejo različne predmete s seznama. Na koncu jih čaka nagrada. :)

Scavenger Hunt - iskanje zaklada v naravi

Scavenger Hunt - učenje angleščine skozi zabavo

Obiščite tudi našo Facebook stran: Facebook logo Charlie šola jezikov

 

MasterChef

V Poletni šoli organiziramo tudi zabavno tekmovanje v slogu "MasterChefa", kjer dve skupini tekmujeta druga proti drugi v pripravi hrane. Otroci radi kuhajo :)

Tekmovanje masterchef charlie šola jezikov

 

Več samozavesti pri uporabi angleščine

Poletna šola angleščine je priložnost, da se otroci znebijo strahu pred angleščino in jo skozi zabavne igre in dejavnosti začnejo vedno več uporabljati. Otroci vidijo, da angleščina ni samo sedenje za šolsko klopjo in učenje besed na pamet. Angleščina je dandanes zelo pomembna, saj nam je že s preprostim "Googlanjem" v angleškem jeziku na voljo neprimerno več informacij, kot jih najdemo samo v slovenskem.

 

 

Aktivne počitnice za otroke

Jezikovne počitnice Charlie so aktivne počitnice, kar pomeni točno to :) Vseskozi nekaj počnemo. V času poletne šole bodo otroci jahali v jahalnem klubu, vsak dan bodo imeli 2-3 ure organiziranega, a zabavnega tečaja angleškega jezika skozi različne igre, pod vodstvom profesorice angleščine. Obiskali bomo bazen in se zabavali pri igrah v vodi. Priredili bomo zabavno tekmovanje v pripravi hrane v stilu MasterChefa. Udeležili se bomo tiskarske delavnice, kjer si bodo otroci sami izdelali majico in skodelico. Sprehajali se bomo v čudoviti naravi in se na bližnjem igrišču igrali igre z žogo (košarka, nogomet, odbojka, ...)

Aktivne počitnice

V prostem času se bomo igrali družabne igre (Catan, Amazonka. Monopoly,...) Dejavnosti potekajo večinoma v angleškem jeziku, zato je poletna šola primerna za otroke z nekaj predznanja. Tovrsten pristop je idealen za učenje jezika, saj so otroci ves čas izpostavljeni govorjenemu tujemu jeziku.


Brez skrbi s prevozom

Otroke vsako jutro prevzamemo na domu (Ljubljana in okolica) in jih popoldne pripeljemo nazaj - starši nimajo nobene skrbi s prevozom. Otroci imajo pri nas 3 obroke: zajtrk, malico in kosilo. Šola se večinoma izvaja na Igu pri Ljubljani. Veliko dejavnosti pa poteka tudi v okolici.

Skupine so majhne, kar omogoča intenzivno posvečanje vsakemu posamezniku posebej.

 

 

Poletna šola angleščine

 

Summer language school for kids Ljubljana

 

Termini

Termini so na voljo do zasedenosti mest. Za rezervacijo termina pokličite 041 299 996.

1-5 julij | 8-12 julij | 15-19 julij | 22-26 julij | 29. julij - 2. avgust | 5-9 avgust | 12-16 avgust | 19-23 avgust | 26-30 avgust


Poletna šola angleščine
poteka vse tedne v juliju in avgustu. Rezervacije sprejemamo na tel. št.: 041 299 996

 

Veliko ZABAVE, veliko ANGLEŠČINE!

 

Individualni tečajiSkupinski tečajiInštrukcijeMaturaPopravni izpitiJezikovna šola Ljubljana
Poletna šola angleščine
Tiskanje majicPiškotki

©2017 Charlie šola jezikov. Vse pravice pridržane!
Izdelava spletne strani: PROMOVERTUM.